چه طور لپه در خورشت له نشود؟

چه طور لپه در خورشت له نشود؟
راهکار وا نرفتن لپه
آیا میدونید در خورش هایی نظیر قیمه و قیمه بادمجان , در شرایطی‌که لپه رو تفت بدید و سپس به خورش بیشتر
فرمائید , توی خورش له و بد چشم انداز نمیشه!
استراتژی وا نرفتن لپه
استراتژی وا نرفتن لپه در خورشت قیمه
خاصیت لپه برای تن درستی
بیشتر بدانید : قیمت غذایی لپه

لپه دربین بقیه حبوبات از بها غذایی بالایی برخوردار‌است و میتواند جایگزین قابل قبولی برای گوشت باشد . لپه علاوه بر پروتئین , دربردارنده نشاسته نیز است . بنابراین نیز پروتئین تن و نیز انرژی مایحتاج تن را تامین می‌نماید . دیدنی است بدانید که لپه از منابع گیاهی کلسیم هم می باشد به گونه ای که با میل کردن ۱۰۰ گرم از آن دست‌کم ۶۰ میلی‌گرم کلسیم تامین می‌گردد , ولی این میزان جذب پایین‌تری داراست , البته برای آن‌هایی که شیرو لبنیات نمیخورند یک عادت غذایی مطلوب تلقی میگردد .

استراتژی وا نرفتن لپه
خاصیت لپه
تهیه مرحله قند خون با مصرف لپه
میزان بالای فیبر جان دار در لپه , علاوه بر کاهش سطح ها کلسترول خون , به تهیه سطح های قند خون هم امداد مینماید .

همینطور بخوانید : تکنیک های آشپزی برای معاش خوب تر
فیبر محلول جانور در‌این ماده‌ی خوراکی کم گلوکز میتواند میزان جذب قند را کم کند , و از این شیوه , به رهاسازی آرام و اثبات گلوکز در خون یاری دهد ; بنابراین , لپه میتواند از ارتقاء ناگهانی قند خون پیشگیری نماید . با این وجود , لپه می تواند به اندازه‌ی کافی و مداوم انرژی تن را تامین نماید . از این رو , مصرف لپه برای بیماران دچار به دیابت اثرگذار و مطلوب است .

دیدگاهتان را بنویسید