نحوه تهیه کلوچه خانگی

نحوه تهیه کلوچه خانگی
تهیه یک خوراکی خوشمزه در منزل نیاز به وقت و فرصت دارد . این روز ها همگی ما درگیریم و زمان کافی برای تنظیم اکثری از خوراکی ها را نداریم البته با این وجود به دلیل این‌که نسبتاً اکثری از ما در قرنطینه خانگی به رمز می‌بریم خوب تر است زمان اضطراری را برای تهیه و تنظیم خوراکی های خوشمزه و محبوب صرف کنیم . مواد واجب کلوچه خانگی :
آرد : یک و نیم واحد اندازه گیری

پودر کاکائو : یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل : یک قاشق مرباخوری

جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری

نمک : نوک قاشق مرباخوری

روغن مایع : نصف واحداندازه گیری

عسل : نصف واحداندازه گیری

شکر ( ترجیحا قهوه ای ) : نصف واحداندازه گیری

تکه های ریز شکلات تلخ و شیرین : نصف واحد اندازه گیری

آب ولرم : ۲ قاشق مرباخوری

شکر سپید : یک چهارم واحد اندازه گیری

کلوچه خانگی
طریق تهیه و تنظیم کلوچه خانگی
نحوه تهیه و تنظیم کلوچه خانگی :
فر را روی ۱۷۵ جايگاه سانتی گراد تهیه و تنظیم فرمائید . آرد , جوش شیرین , پودر کاکائو , پودر زنجبیل و نمک را در پیاله با نیز ادغام فرمایید . در ظرف دیگری , شکر قهوه ای , روغن , عسل و آب ولرم را به زمان ۲ دقیقه با نیز ترکیب نمائید تا خامه ای نظیر شود . مواد کم آب و خیس را با نیز ترکیب نمایید .

کلوچه خانگی
کلوچه خانگی
دست ها را با آب سرد بشویید و خمیر را به بازه زمانی ۳ دقیقه ورز دهید . آنگاه تکه های شکلات را به خمیر طولانی تر نمایید و ورز دادن را ادامه دهید . در صورت چسبناک شدن خمیر , مقداری آرد به آن طولانی تر نمایید . آنگاه بگذارید به بازه یک ساعت استراحت نماید . از خمیر حدود ۱۸تا۲۴ نصیب جدا نمائید . به طریق گرد دربیاورید , در شکر بغلتانید و با مسافت در سینی دربردارنده صفحه روغنی قرار دهید . سینی را به بازه زمانی ۱۰تا۱۲ دقیقه در فر قرار دهید و زمانی که هنوز قابل انعطاف است , کلوچه‌ها را از فر دربیاورید و بگذارید سرد شود .

مهمترین ترکیبات شیمیایی زنجبیل
مهمترین ترکیبات زنجبیل دربرگیرنده مواد بودار سوزاننده ای است که بیشتر اثرات مهم آن مرتبط با همین مواد است .

ترکیبات با اهمیت آن مشتمل بر : گونه های قندها ( ۵۰ تا ۷۰ درصد ) , چربی ها ( ۳ تا ۱۸ درصد ) اولئورزین ( ۴ تا ۵/۷درصد ) و ترکیبات سوزاننده ( ۱ تا ۳ درصد ) است .

یک قاشق غذاخوری زنجبیل جدید ( ۶ گرم ) دربردارنده ۵ کالری , یک گرم کربوهیدرات و میزان مضاعف جزئی چربی , پروتئین و فیبر می‌باشد .

دیدگاهتان را بنویسید