دسر پان اسپانیایی

طرز تهیه دسر پان اسپانیایی

طرز تهیه دسر پان اسپانیایی
مواد ضروری دسر پان اسپانیایی
•گردوی خرد شده ۲/۱ واحد اندازه گیری

•آرد ۲/۱ واحد اندازه گیری

•تخم مرغ ۲ عدد

•شکر ۱ جام

•شیر ۱ لیتر

•نشاسته ۲ قاشق سوپخوری

•وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری

•کره ۵۰ گرم •بیسکویت ۱ الی ۲ بسته

•کاکائو ۳ قاشق سوپخوری

•خامه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه دسر پان اسپانیایی:
•تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید .

•شیر را درون قابلمه بریزید نشاسته را در مقداری شیر سرد حل فرمائید و به شیر باطن قابلمه بیش تر نمائید .

•آرد را الک کرده به شیر بیشتر نمایید .

•مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر بیشتر نمائید .

•این مواد را در درحال حاضر نیز زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود .

•در پایان عمل کره و وانیل را بیشتر نمایید .

دسر پان اسپانیایی
خامه
•خامه را در انتهای فعالیت پس از خاموش کردن شعله بیشتر فرمایید .

همینطور بخوانید : روش تنظیم موشواره لیمو
•این دسر پان اسپانیایی را می توان با اضافه کردن کاکائو قهوه ای صحیح کرد مواد را قبلی از گذاشتن روی گاز نصف میکنیم درون دو عدد قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می‌زنیم و اون یکی سپید می مونه .

•ته کاسه یک سطر بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا این که سپید رو می ریزیم بعد از آن مجدد بیسکویت می چینیم , گردو می‌پاشیم و روی بیسکویت و گردو , کرم به رنگ دیگر را طولانی تر میکنیم و روش رو تزئین میکنیم .

تفاوت خامه‌های اسپری‌ای با خامه‌های معمولی چیست؟
گهگاه می‌توان گاز بی‌اثری را درون کپسولی با فشار بالا حبس کرد و محصولی مثل خامه , روغن , رایحه یا… را نیز داخل آن کپسول جاری شد . در‌این حالت با فشردن سوییچ کپسول و به طور همزمان با بیرون شدن گاز , جنس متبوع نیز از این دسر پان اسپانیایی بیرون میشود. این فعالیت , کاری گران‌قیمت است که تنوع فروش و سبد خرید مشتری را بالا میبرد و از طرفی نیز قادر است سبب آسان‌تر شدن انجام بعضا امور مثل به کار گیری از خامه برای تزئین کیک و شیرینی شود .

خامه‌هایی که به صورت اسپری در بازار وجود دارا‌ هستند , نسبت به خامه‌های معمولی مزیت یا این که زیان خاصی ندارند ; زیرا در هرصورت مال آخرین , خامه است .

دیدگاهتان را بنویسید